Статии

Предизвикай себе си с #Вегануари!

Какво е Veganuary?

 

Veganuary е световна организация с нестопанска цел, която стартира през 2014 година в Англия, като към момента в кампанията са се включили над милион души от 192 държави. През цялата година организацията вдъхновява, мотивира и подкрепя хората и различните бизнеси да преминат към растителна диета, освен като начин за опазване на околната среда, така и за предотвратяване на страданията на животните и не на последно място – подобряване здравето на милиони хора по света. 

 

Съществува ли #Вегануари в България?

 

От началото на месец Януари, стартирахме #Вегануари и в България. С помощта на социалните мрежи и взаимната подкрепа, вярваме че ще насърчим повече хора да опитат веганството като начин на живот, като по този начин помогнем както на самите нас, така и на планетата. През целия месец в профилите на Organic Health Club – Dragon Superfoods, Био Класа, Bett’r snacks, Kookie Cat & Roo’bar ще споделяме вкусни рецепти, полезни съвети и интересна информация за веганството, за да ти е по-лесно да се справиш с това предизвикателство.

 

Как да станеш част от #Вегануари? 

 

#Вегануари е за всеки, който иска да опита нещо ново и да предизвика себе си. Без значение от досегашният ти начин на хранене, или пък от избора, който ще направиш след като предизвикателството приключи. Не е нужно да чакаш до другата година, за да опиташ. Започни промяната от днес!

 

Включи се и споделяй прогреса си, като използваш официалния хаштаг на кампанията в Instagram #Вегануари. Тук сме, за да те подкрепим в това приключение! 

 

 ,,Прогресът е невъзможен без промяна и тези, които не могат да променят мислите си, не могат да променят нищо.”

Подобни постове

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *