Интервюта

@beyond.the.yummy: „Всичко започва вътре в теб“

Представи се с няколко думи:

Казвам се Гергана Баева и съм щастлива. Обичана жена и майка, бизнес ентусиаст с голяма доза позитивизъм във всяко начинание, идеен генератор и сбъдващ мечти човек.

Какво открехна любовта ти към готвенето?

Готвенето – галено го наричам моята терапия!  Да се чувствам щастлива и енергична, да ми създава емоции и спомени, да ме връща към преживяни пътешествия или в бабината кухня – вярвам, че храната може да ни даде точно това. И не е нужно да прекарваме часове наред в приготвянето на изискани, екстравагантни или скъпи ястия – всъщност точно обратното!

Какво те зарежда с енергия?

Обичам да изследвам нови места, да създавам спомени, понякога ми е нужна само глътка въздух, падащо листо или слънчев лъч, красива гледка за усмивка. И неспасяемо обичам да гледам кулинарни предавания и мастър класове.

Сподели малко повече за кулинарното си приключение в MasterChef – беше ли ти трудно да предприемеш такава стъпка?

MasterChef е интересен експеримент. Можеш много да разбереш за себе си, колкото и да мислиш, че се познаваш. А най-важното е да правиш нещата както ги усещаш и да няма “на всяка цена”. Доволна съм от всяка една секунда в този формат, намерих много нови приятели и сърцати хора и най-вече себе си за пореден път в живота. Явно човек трябва да си причинява такива изваждания от комфортната зона от време на време, за да се присеща какви са истински важните неща.

Успяваш ли да намериш баланс и време за себе си измежду всички ангажименти?

Имам едно правило – всеки ден да правя по нещо за себе си. Така колкото и задачи да имам, не спирам да си пропомням, че в крайна сметка аз съм двигателя. С годините осъзнах, че ако аз се чувствам добре всички около мен ще са. И така, приоритизирам себе си и семейството ми освен всички задачи, които никога нямат край 🙂 Нали знаеш – колкото повече, толкова повече. И в един момент ако нямаш спирка – прегаряш.

Всички те познаваме като кулинарен творец, зад твоя профил – разкажи малко повече за професията си извън него

По образование съм политолог и маркетолог, и може би във второто ми е сърцето. Години се грижех за изграждане имиджа и позиционирането на български и международни марки, а от няколко години и за собствени в сферата на красотата. Да превърнем грижата за себе си в удоволствие – към това приканвам всички дами, които влизат през вратата на СОСО dry bar & Nail house. Това са едни кокетни пространства, които създадохме с моя екип и всеки ден ми носят удовлетворение от добре свършена работа, но и предизвикателството да правиш бизнес в България. Другият наш бранд е бръснарница – The Barber Shop и колкото и да беше невероятен такъв формат за българската действителност преди години, когато стартирахме като пионери, толкова и наложихме културата, последваха ни и стана тренд сред мъжете.

Кой от продуктите на Organic Health Club ти е любим?

Ах, това е сложно… Много са. Но като любител на сладкото, а покрай здравословни проблеми не е препоръчително да приемам захари, може би ксилитолът на Dragon superfoods е сред продуктите, които винаги имам вкъщи.

Напиши ни твоя Organic Health Club цитат: ( Ще се радваме да допринесеш с любима твоя мисъл, относно здравословния начин на живот)

Всичко започва вътре в теб.

Подобни постове

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *