Интервюта

@itshyunnieh – ,,Listen to Your Body – храни го, чисти го, хидратирай го, то ще го оцени и ще ти се отблагодари!“

Представи се с няколко думи:

Здравейте, казвам се Генадия Момчилова, но повечето може би ме познавате като Hyunnieh ( Хюна ) от социалните мрежи. Аз съм човек с отворено съзнание, търсещо и поглъщащо високите вибрации. Винаги гледам на нещата позитивно и се опитвам да насочвам енергията и силата на мисълта си точно в тази посока. Точно тези вибрации ме карат да се свързвам с храната на съвсем другo ниво. За мен тя е най-силното лекарство и затова обръщам изключително много внимание на всичко ,което поставям в чинията си. Смятам, че човек за да сияе , за да се чувства добре и да е зареден позитивно, трябва да приема повече истинска и здравословна храна. Не трябва да се ограничава, а напротив – да се отнася с грижа към вътрешността на тялото си, както се грижи за външността.

 

Какво добавяш в сутрешното си смути?

Най-често сутрешното ми смути е направено от 5 лесни съставки – замразени малини, 1 с.л Протеин на Dragon Superfoods, кокосово мляко, мака на прах и конопено семе.

 

Сподели малко повече за любовта към себе си – как я откри и какво би препоръчала на останалите:

Любовта към себе си за мен се състои в здравословния начин на живот. Виждам я във всяка глътка свеж въздух, да ставаш сутрин с усмивка, зареден и кипящ от енергия. Чрез вкусните си и истински ястия, да виждаш усмивките по лицата на най-близките ти – това за мен е любов към себе си – ЩАСТИЕ, усещане на това, че съм жива и заредена със сили.

Как я открих? Започнах да обръщам по-голямо внимание на храненето си преди около 6 години, когато се борех с хранително разстройство. Винаги съм имала усет и желание за готвене, въображение, което да вкарам във всяко ястие, но може би това хранително разстроиство ме изгради като човек и ми показа, че ако не зареждам тялото си правилно – болестта ще е по-силна от мен самата. Така с годините страстта да си готвя и да експериментирам ставаше все по-голяма и се превърна в ежедневието ми. Също така не мога да скрия, че в семейството ми има една такава нишка на творци – дали музикант, художник, танцьор или певец – всеки се занимава с нещо, а аз съм минала през всичко.

Сега често като ме попитат как се сещам за толкова интересни презентации на чиниите или от къде се вдъхновявам за снимки и клипове, отговарям просто и ясно – аз съм от семейство на творци, зарязах рисуването на платно, за да започна да рисувам на чиния. Мисля, че това точно ме описва. Любовта към себе си не е просто да станеш и да си кажеш ,,Обичам се!“. Любовта към себе си се намира с годините и се открива още дълги години ( през целия ни живот ), търсете нещо, което ви доставя най-голямото удоволствие. Нещо, което със ставанвто веднага слага усмивка на лице и душа. Любовта се открива, когато си поставим за цел “ Listen to your Body“, то знае най-добре какво иска и къде иска да те отведе!

 

Разкажи малко повече за смяната на профила си: Каква беше причината и беше ли ти трудно да предприемеш подобна стъпка?

Това е СИЛА. Не съм от дълги години blogger, content creator или друго, но просто всеки си има тази зона на комфорт, която нарича свой дом. Без значение – къща, апартамент, реално място, социално място, то си е дом именно защото сърцето усеща уюта му. Така чувствах онова място, стария си профил. Бях наистина силно превързана, затова ми трябваше известно време и много размисли, и сили, за да го заменя.

Смених профила си, защото ме хакнаха, но проблема не беше в самото хакване, а това че ме хакнаха през facebook ads, long story short. Парите, които ми бяха изтеглени от картите FB ги възвърнаха , но имаше поражения върху самия ми инстаграм account. Повечето от insights бяха занулени, reach не идваше от никъде, нито на публикации, нито на стори. Съобщенията ми се триеха и не можех да отговарям и комуникирам нормално. Беше трудно, много трудно, но не съжалявам че го направих! За мен по-важно е да помагам на хората, а не самото място от което ще го правя! Дом е там, където го чувства сърцето.

 

Какво те зарежда с енергия?

Лесен отговор на лесен въпрос. Изпразвам съзнанието си и се потапям в красотата на природата. Истината е, че няма по-хубаво от това да вдишаш чист въздух, да усетиш мократа почва под босите си крака и да си заобиколен с невиждано високи дървета. Ти, сам сред природата. Вибрация и енергия.

 

Успяваш ли да намериш баланс и време за себе си измежду всички ангажименти?

Много ми харесва този въпрос! Отговорът за жалост е, че вече все по-трудно намирам време за себе си. Често вечер се опитвам да отделям по 1-2 часа, просто ей така, за медитация или да си направя някоя маска за лице или друг вид рутина за кожата ми. Опитвам се да релаксирам, но ми е все по-трудно, защото винаги има летящи мисли, които малко или много ме разсейват. Сложила съм си за цел тази година да отделям повече време сред природата и да си почивам. Нека видим, ще споделя накрая на годината.

 

Все още сме в месеца на любовта и следващия ни въпрос е свързан с твоята половинка – разкажи ни за него. Включва ли се активно в работният ти процес по съдържанието, което създаваш?

Александър – така се казва моят мъж мечта. Той е най-добрия ми приятел, най-любящия и мил джентълмен, човек с огромно чувство за хумор и най-щури идеи ( след мен разбира се ) хаха! Благодарна съм, че го има! Честно казано, не знам дали бих се справила без него и неговата помощ, както и подкрепа. Той е моята мотивация и взима ролите на целия снимачен екип! Прекрасен е!

 

Кой от продуктите на Organic Health Club ти е любим?

Тук избора е труден, но в последните 3 месеца си имам любимец – Кокосовия нектар на Dragon Superfoods.

 

Напиши ни твоя Organic Health Club цитат: ( Ще се радваме да допринесеш с любима твоя мисъл, относно здравословния начин на живот)

Listen to Your Body – храни го, чисти го, хидратирай го, раздвижи го, вдигай вибрациите му – то ще го оцени и ще ти се отблагодари!

Подобни постове

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *