Интервюта

@petyapostolova: „Вътрешното състояние винаги проличава и навън“

Представи се с няколко думи:

Трудно ми е да се описвам, но се определям като доста цветна личност. Обичам да съм адаптивна и да се настройвам според средата, в която попадам, но определено си имам моят почерк винаги. Хората ме определят като спокоен и дисциплиниран човек, но лично аз се виждам като доста хаотична и разпиляна, на моменти странна, но май чарът ми е, че съумявам някак да съчетавам всички тези качества.

Какво те зарежда с енергия?

Действието! Действието върху неща, в които виждам смисъл и кауза ме зарежда изключително много. Също така комуникацията с хора, в които виждам амбиция и устременост към развитие.

Как се грижиш за тялото си в забързаното ежедневие?

Старая се да правя най-добрите избори спрямо ситуациите, в които попадам – това се отнася и за храната, която приемам и за движението. Правя кратки домашни тренировки почти всеки ден и се опитвам да ходя повече пеша. Когато здравето ти е приоритет, винаги се намират по едни 20 минути да се погрижиш за него.

Коя е твоята движеща сила, която те мотивира, когато имаш най-много нужда?

Да се обръщам малко назад и да сверявам дали съм по-добър човек от вчера. Опитвам се да гледам философски на живота и да вярвам, че всичко, дори и най-лошите неща, които можем да си представим, се случват с причина и точно на място. Също така успехите на околните ме мотивират изключително много!

Сподели малко повече за любовта към себе си – как я откри и какво би препоръчала на останалите:

Любовта към себе си е ежедневна, целенасочена работа и пътешествие, което няма крайна линия. Минавала съм през много крайности, докато я открия и все още минавам понякога, но вече се хващам, когато съм прекалено строга към себе си и когато това ми действа деструктивно. Бих посъветвала хората да се замислят дали биха говорили така на най-близките си, както се обръщат понякога към себе си и да осъзнаят, че животът си има своите сезони и няма как винаги всичко да е гладко и това е най-нормалното нещо на света. Също така да се замислят, че най-красивите истории са създадени с любов. 🙂

Успяваш ли да откриеш баланс и време за себе си, измежду всички ангажименти?

Ако трябва да съм съвсем искрена, лично аз намирам баланса в крайностите. Минавам от крайност в крайност, за да балансирам. Дори имам и татуировка, която означава баланс, за да ми напомня да го търся постоянно. Време за себе си, обаче намирам винаги. Това е нещо изключително важно, което всеки трябва да записва в графика си и да прави, за да му стане приоритет! Няма как да бъдем полезни на околните, ако самите ние не се зареждаме с гориво, колкото и клиширано да е.

С какво започва една твоя сутрин?

Кафе! След това ревизирам задачите за деня и правя кратка тренировка преди да се захвана с тях. Често гледам и да чета или да правя нещо, което да ме обогатява, защото сутрин съм най-концентрирана и продуктивна.

Кой от продуктите на Organic Health Club ти е любим?
От скоро Био лешниковия-какаов крем на Bett’r ми е един от любимите продукти, но много обичам да го използвам за допълване на любимото Bett’r брауни!
Напиши ни твоя Organic Health Club цитат:

Вътрешното състояние винаги проличава и навън! Важно е да се грижим на първо място за вътрешния си свят и да правим здравословни избори, за да може всичко останало да бъде в хармония.

Подобни постове

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *